Modigt på svenska – Saaristoseikkailu

Uusi pelimme on nyt julkaistu!

Peli on kokenut muodonmuutoksen sekä nimen, sisällön että ulkoasun osalta. Löydät sen AppStoresta ja GooglePlaysta nimellä Modigt på svenska Saaristoseikkailu. Peli on täysin ilmainen. Se ei sisällä mainoksia tai mikromaksuja.

Seikkaile Ahvenanmaalla, käytä ruotsia  ja selvitä kadonneen kummitädin arvoitus!

Perunalastujen perässä Ahvenanmaalle muuttanut Jaana-täti on kadonnut. Hän jätti jälkeensä vain sekavan viestin, jota sukulaiset eivät osanneet tulkita. Mysteeri-podcastien ystävänä ja tädin kummilapsena Ville on itsestään selvä valinta arvoituksen ratkaisijaksi. Vaan kuinka hän tulee toimeen kesäisen kauniilla, mutta ruotsinkielisellä Ahvenanmaalla?

Modigt på svenska on iloinen ja interaktiivinen salapoliisitarina sekä hauska tapa oppia ja kerrata ruotsin kielen taitoja! Kohtaa värikkäitä tyyppejä kauniissa maisemissa, auta heitä pulmissaan ja seuraa johtolankoja ratkaistaksesi kadonneen Jaana-tädin arvoituksen.

Peli etenee keskustellen kohtauksesta toiseen tarinan tai elokuvan tapaan. Sinun tehtäväsi on päättää minkä vaihtoehdon valitset ja kuinka tarina etenee sen mukaan. Pelissä olet Ville, mysteeritarinoiden suuri ystävä ja innokas amatöörietsivä. Nokkeluuttasi tarvitaan, ettei Villen kieli mene solmuun pelin kirjavien hahmojen edessä ja ettei hän eksy Jaanan jäljiltä. 

– Ratkaise arvoitus aurinkoisella Ahvenanmaalla

– Keskustele toinen toistaan värikkäämpien henkilöiden kanssa

– Valitse sanasi ja seuraa johtolankoja

– Hauska tapa oppia ja kerrata ruotsia sekä kartuttaa sanavarastoa

Modigt på svenska -pelin haasteet ja aivopähkinät on laadittu peruskoulun 7.-9. luokan ruotsin kielen opetussuunnitelman mukaisesti, minkä ansiosta se soveltuu opetuskäyttöön. Peli sopii loistavasti myös kotona itseopiskeluun, jos ruotsin taitosi ovat ruosteessa.

Pelin kehittelyä on rahoittanut sekä Svenska Kulturfondenin Hallå! -hanke että Svenska Litteratursällskapet i Finland. Kiitos molemmille rahoittajille!

Pelin on kehittänyt, yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kielikampuksen toimijoiden kanssa, vuoden terveysalan startupiksi valittu ja useasti peleistään palkittu jyväskyläläinen hyötypeliyritys Psyon Games