Miten opettajat reagoivat sekoiluun kahvilassa?

Hejsan svejsan!

Peliprojektimme otti tuulta alleen, kun pääsimme tapaamaan yhteistyökoulujemme opettajia. Keskiviikkona 23.10. tapasimme Tikkakosken ja Vaajakosken opettajia heidän kouluillaan, kun taas perjantaina Anu Korpilahdelta vieraili luonamme yliopistolla. Haluamme aidosti osallistaa yhteistyökumppaneitamme ja tapaamisten tarkoituksena olikin esitellä meidän edistystämme pelin parissa, mutta myös kuulla opettajien mielipiteitä ja ideoita peliin liittyen.

Pääsimme näyttämään opettajille, miltä pelissämme kahvilassa asiointi näyttää. Kahvilassa oli kuitenkin tapahtunut kummallisuuksia, kun myytävien tuotteiden hintalaput olivat menneet aivan sekaisin. Pelaajan pitääkin siis auttaa työntekijää laittamaan hintalaput paikalleen. Ikävä kyllä peliä ei päässyt vielä testaamaan, vaikka suurta halukkuutta kaikilla olisi siihen ollut. Päivän aikana keskusteltiin pelin hienouden lisäksi paljon myös siitä, miten opettajien innostus pelistä saataisiin siirrettyä myös oppilaille.

Keskustelua herätti myös se, että olemme kehittäneet hieman muista oppimispeleistä eroavan pelin, koska me etenemme tarina edellä ja kielen oppiminen ja käyttäminen kulkevat luontevasti tarinan rinnalla. Olet varmaankin kuullut monista kielen oppimispeleistä, mutta miltä näyttää tarinajohtoinen peli, jonka maailmassa eri opetussuunnitelman sisällöt nousevat käytännönläheisissä tilanteissa esiin? Voit katsoa pienen teaserin alta!

Pelaaja pääsee seikkailemaan Tukholmassa mm. kahvilassa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s