Missä on Svante!?

Kuten jo aiemmin kerroimme, tänä vuonna julkaisemme Tukholmaan sijoittuvan mysteeripelin, jossa oppilaat pääsevät laittamaan kielitaitonsa koetukselle. Peli on tarinajohtoinen ja siinä onkin tapahtunut suurta edistystä. Pelin päätarinana pelaaja lähtee vierailemaan Tukholmassa, mutta matkan aikana mukana ollut Svante-koira katoaa. Selvittääkseen tämän katoamismysteerin pelaajaan täytyy seikkailla Tukholmassa muun muassa kahvilassa ja elokuvateatterissa, mutta vihjeitä löytyy myös Gävlestä ja Haaparannasta. Päätarinan rinnalla kulkee myös sivujuonia, jotka voivat auttaa pelaajaa matkallaan. Peli on siis yhtä aikaa jännittävä, opettavainen ja mahdollistaa omien valintojen tekemisen.

Peliä kehitetään oppilaslähtöisesti, minkä vuoksi olemmekin sopineet vierailuista yhteistyökouluilla. Keräämme kohderyhmän ideoita ja ajatuksia heille mieleisistä tehtävistä ja pelimekaanikoista. Vierailut taatusti herättävät oppilaiden kiinnostuksen peliä kohtaan, mutta päätarkoituksena on ottaa oppilaat aidosti mukaan pelin kehitykseen ja antaa heidän vaikuttaa pelin muotoutumiseen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s