Häng med i svangarna ja mysteeri Tukholmassa

Hejsan allihop!

Folke, Hilda ja muut Häng med i Svangarna porukasta ovat palanneet piristämään kaikkien kouluvuotta. Ensin on varmasti hyvä puhua siitä, mihin viime vuonna jäätiin. Keväällä 2019 järjestimme Korpilahden ja Tikkakosken seitsemäs- ja kahdeksasluokkalaisille leikkimielisin kisailun, jonka voittajaluokka palkittiin SuperPark-päivällä. Onnittelut vielä voittajille!

Mutta mitä uutta tämä lukuvuosi tuo tulleessaan? Teemme edelleen yhteistyötä Jyväskylän yliopiston opettajaopiskelijoiden, Tikkakosken yhtenäiskoulun ja Korpilahden yhtenäiskoulun kanssa, mutta uutena yhteistyötahona on tullut mukaan myös Vaajakosken yhtenäiskoulu. Tänä vuonna tosin kohderyhmänämme on vain kahdeksasluokkalaiset. Suurin muutos kuitenkin on se, että enää tänä vuonna järjestä luokkien välistä kilpailua, vaan julkaisemme keväällä oppilaille pelattavaksi mobiilipelin!

Pelissä oppilaat pääsevät ratkomaan Tukholmassa tapahtuvaa mysteeripeliä oman kielitaitonsa avulla. Pelin juoni tulee hahmottumaan tarkemmin syksyn aikana, mutta sen voimme sanoa, että sen sisällöt perustuvat opetussuunnitelmaan ja yhteistyökouluissamme käytettyihin kirjasarjoihin. Oppilaat pääsevät siis testaamaan omaa kielitaitoaan ja riittääkö se ratkaisemaan eteen tulevat haasteet? Ruotsin kielen lisäksi pelissä tullaan myös opastamaan oppilaita oman oppimisensa maailmaan ja auttamaan heitä löytämään heille sopivia ja tehokkaita tapoja oppia. Tiivistyksenä voimme sanoa, että keväällä meillä on motivoiva ja hauska peli, jonka sisällöt pohjautuvat opetussuunnitelmaan sisältöihin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s